Könyvelő, mérlegképes könyvelő állást hirdet Szolnokon a Tisza-Coop Zrt.

Szolnok egy dinamikusan fejlődő város a Tisza partján, melyik kiváló életminőséget kínál. A Tisza-Coop Zrt. pedig egy elismert vállalat, ami hosszú távú stabilitást és fejlődést kínál munkatársainak. Ha egy olyan munkahelyet keresünk, ahol értékelik és támogatják a szakmai törekvéseinket és ahol valódi hatást gyakorolhatunk a vállalat sikerére, akkor most minden esélyünk megvan erre.

Könyvelő, mérlegképes könyvelő állást hirdet Szolnokon a Tisza-Coop Zrt. azonnali kezdéssel. De mégis milyen feladatokból tevődik össze maga a munka? A könyvelő felelős lesz a vállalat napi szintű könyvviteli feladatainak ellátásáért, beleértve a tranzakciók rögzítését, zárási folyamatokat, valamint adó- és pénzügyi jelentések készítését. Ezenkívül részt vesz a vevői és szállítói folyószámlák egyeztetésében, a pénztár és bank egyeztetések, helyesbítések feladásában, beérkező szállítói számlák alaki és tartalmi ellenőrzésében, rögzítésében az SAP ügyviteli rendszerben. Ahhoz pedig, hogy mindezt hatékonyan tudja elvégezni, az új könyvelő több elvárásnak kell megfeleljen.
Elvárások a mérlegképes könyvelő állást betölteni kívánókkal szemben


Az érettségi, számviteli területen szerzett tapasztalat teljesen alapnak minősül, akárcsak a mérlegképes könyvelői végzettség. Mivel a SAP ügyviteli rendszerben kell majd dolgozni, ezért annak ismerete egyértelmű előnyt jelent. Az olyan alapvető számítógépes programok, mint a MS Office, különösen az Excel magabiztos használata szintén alapvető elvárás. A precíz, önálló, felelősségteljes munkavégzés és a jó kommunikációs képesség mindenképpen jól fog jönni a pozícióhoz. Ha mindez megvan, akkor a SzolnokAllas oldalon a jelentkezés máris megtörténhet.