Közösen tervezünk

Ezen az oldalon Ön nemcsak tájékozódhat, hanem véleményt is formálhat a Budapest Agglomerációs Vasúti Stratégiáról, illetve a tervezett fejlesztésekről.

 

Önnek lehetősége van egy kérdőív kitöltésére a Stratégiáról, illetve annak céljairól, egyes elemeiről. Ennek kapcsán válaszaival a további, a Stratégia alapján elinduló fejlesztésekhez adhat számunkra fontos információt. A kérdőív kitöltésére javasoljuk, legalább 20 percet szánjon.

 

A kérdőívben utazási szokásairól, az egyes kötöttpályás eszközökhöz kapcsolódó asszociációiról, a jövő vasútállomásaival, megállóhelyeivel szemben támasztott elvárásairól, illetve a tervezett fejlesztésekről kérdezzük. Lehetősége van javaslatokat is megfogalmazni.

 

Nagy segítség számunkra, ha a fenti témakörök kapcsán megismerhetjük az Ön véleményét is, köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére!

A kérdőívet itt érheti el

Köszönjük, hogy észrevételeivel, véleményével, javaslataival Ön is részt vesz a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia megalkotásában, és hozzájárul Budapest és térsége fenntartható fejlődéséhez!

Amennyiben a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia, vagy a kapcsolódó stratégiai környezeti hatásvizsgálat hivatalos szövegéhez kíván észrevételt tenni, erre az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Korm. rendelet alapján 2021. március 12-ig van lehetősége.

Véleményét, javaslatát a budapestvasut2040@bfk.hu* címre küldheti meg.

Kérjük, hogy erre az e-mail címre kérdéseket ne küldjön, kizárólag a Stratégia szövegéhez fűzött véleményét, észrevételeit tegye meg!

*A budapestvasut2040@bfk.hu email címre beérkező megkereséseket továbbítjuk a TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft. részére, amely Társaság a megkereséseket dokumentálja, valamint a releváns észrevételekről készített összefoglalót azonosításra nem alkalmas módon nyilvánosságra hozza.