Vonatról is rendelhetünk egyedi pólókat!

A vonatozás most már nem olyan sűrűn része az életemnek, mint régen. Elképesztő belegondolni, hogy pár évvel ezelőtt még teljesen normális volt az, hogy hetente legalább kétszer vonatoztam oda-vissza a szülőhelyem és a főváros között. Mindig kellett valamit elintézni és néha csak simán honvágyból jöttem haza. Éppen ezért már kialakítottam magamnak egy rendszert a hosszú utakra.

Mindig szeretem kihasználni azt az időt, ami csak úgy elmenne mellettem, ha egyszerűen ülnék és néznék ki a fejemből. Azt vettem észre, hogy a vonatozás tökéletes lehetőséget ad olyan dolgok bepótlására, amit nem csinálnánk meg, ha több impulzus venne körül minket. Nem kell, hogy ezalatt munkára gondoljatok. Elég az, hogy ha mondjuk van egy zenei album, amit már hosszú ideje meg akartok hallgatni. Nincs is jobb, mint kellemes zenére kinézni az elsuhanó tájra.

 

De persze most már az internet segítségével rengeteg más dolgot is el tudunk intézni a telefonunkon. Én például teljesen le voltam döbbenve, mikor egy ilyen út során rátaláltam a LolMarkt oldalára. Valami egyedi ajándékot szerettem volna adni anyukámnak, akinek nemsokára szülinapja volt. A póló nyomás egész jó ötletnek tűnt, mivel édesanyámnak mindig is tetszettek a feliratos pólók. A minőségre is oda akartam figyelni, erre pedig a LolMarkt tűnt a legideálisabb választásnak.

Már alapból az tetszett, hogy nem beszélnek mellé. Azonnal rátérnek arra, hogy milyen témákban és milyen feliratokat választhatunk náluk. A kezdőlapon tehát egy általános képet tudunk alkotni a választékukról és lehet, hogy nekünk is annyira meg fog tetszeni az egyik design, hogy magunknak is rendelünk egy pólót. De persze most konkrét tervem volt és ebben is segít nekünk a LolMarkt.

 

Ha egy kicsit lejjebb tekerünk, akkor megláthatjuk a kategóriákat, amik jól elkülönített témák szerint gyűjtik össze a termékeket. Én rá is kattintottam az „anyás pólók” kiírásra és elkezdhettem böngészni a nagyszerű és vicces választékot. Ekkor jöttem rá a póló nyomás végtelen lehetőségére. Hiszen tényleg nem kell olyan bonyolult technológia hozzá, viszont a designok annyira ötletesek és egyediek, hogy sosem lehetne utánozni őket egy soron gyártott termékben.

Külön örültem annak is, hogy az online póló nyomás legnagyobb hátulütőit is kiküszöbölték. Tehát, nem kell attól tartani, hogy esetleg rossz méretet fogunk rendelni, mert bepipálhatjuk a cseregarancia opciót. Ennek segítségével pedig sosem lesz kidobott pénz, amit ajándékra költünk.

 

Az árak is meggyőzők voltak, viszont rögtön feljött bennem a félelem, hogy esetleg az olcsóság a minőség rovására megy majd. Ez az aggodalom azonban alaptalan volt, mivel a LolMarkt oldalán csak kiváló anyagból készített pólókat fogunk kapni. És még személyre is szabhatjuk olyan opciókkal, mint a színválasztás. Ez pedig számomra jóval a szokásos ruhaboltok fölé helyezi a LolMarkt által nyújtott szolgáltatást.

Arról nem is beszélve, hogy mennyivel gyorsabb és kényelmesebb a rendelés, mintha egy boltban próbálnánk elintézni ugyanezt. Nincsen sorbanállás, nem kell túrni a ruhák között, egyszerűen csak behelyezzük a virtuális kosárba a pólókat és megadunk pár szállítási adatot. Végül kiválaszthatjuk azt is, hogy miként szeretnénk fizetni és a póló nyomás többi részét már rábízhatjuk a LolMarkt csapatára. Hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt tudtam szerezni egy egyedi ajándékot. Édesanyám nagyon örült neki és azt mondta, hogy következő szülinapomra ő is innen fog rendelni nekem valamit!